Spijt

Vanaf dag 1 hebben we kippen op onze
nieuwe woon- en werkplek. Niet deze
kippen, maar het is even voor het idee.


Zonder na te denken klikte ik het mapje foto’s aan dat op mijn bureaublad rondslingert. Wow, wat een mooie lichtinval, wat een mooie vloer. Zelfs de gedateerde keuken vind ik prachtig. Het zijn brochurefoto’s van het huis dat we een half jaar geleden hebben verkocht. Heel even bekruipt me een gevoel van spijt, want nu wonen we in een donker blokkendoosje...

Zaterdag liep ik het risico de spijtgevoelens opnieuw aan te wakkeren, We zijn op bezoek geweest in ons oude huis – het huis van de foto’s. De nieuwe bewoners hebben een tuinkamer aangebouwd, de keuken vervangen en nog het een en ander veranderd. Het was prachtig en echt helemaal hun huis. Dat ze mijn zorgvuldig uitgekozen Raffi-behang van de muur hebben getrokken, vergeef ik ze. De koffie was lekker, de appeltaart ook, het was gezellig en van spijtgevoelens heb ik geen last meer.

Over een maand verhuizen wij naar ons nieuwe huis. Daar is de lichtinval minstens net zo mooi als in ons oude huis. En... vanaf dag 1 hebben we kippen! De vijf Barnevelders (?) die er nu rondscharrelen, mogen blijven. Geweldig!

Reacties

 1. Hoi Petra,
  Was weer op je blog om al je mooie verhalen weer te lezen :-) Wanneer is de grote dag dat jullie in de Achterhoek komen wonen?
  We heten jullie graag van harte welkom in het mooie Achterhoek. jullie zullen je er vast thuis voelen. Het is hier erg gemoedelijk en de natuur is prachtig.
  Tot gauw.

  Hartelijke groet, Karen Bertram (kwaliteitstuin)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten