Daarom!
Notaris, sleutels, kopje thee in het nieuwe huis, kippen voeren, eieren rapen, weer naar het oude huis, spullen inpakken, kinderen geruststellen, overgeef van dochterlief opruimen, paracetamolletje voor mezelf zoeken, afscheidstraktatie voor school klaarzetten, de moed er in houden, nieuwe website afmaken, doos met verhuiskaarten in ontvangst nemen, naar de to-do-lijst staren. En waar doen we dit allemaal voor? Zie foto’s!
PS: We hebben nog nauwelijks iets schoongemaakt in ons nieuwe huis, maar de kerstboom staat te stralen in de woonkeuken (met dank aan zoon- en dochterlief). Soms moet je prioriteiten stellen!

Reacties

  1. wow! Dat ziet er echt heel mooi uit. Geweldig om zo je droom na te leven. Misschien heb ik nog een leuke aanvulling voor jullie. Een prachtige vorwerk haan. Volbloed en geboren op 13 juli. Omdat ik in de stad woon, kan hij niet blijven. Is dit wat voor jullie dan moet je het maar laten weten. Bellen mag naar 06-41218166. Heel veel succes. Groetjes tom en michelle (sem lubbers)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Petra,

    Een heel fijne kerst gewenst in je spannende nieuwe huis! En een vers eitje of wat voor het kerstontbijt, natuurlijk....

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten