Blat en aardpol


Wat zaai ik waar? De moestuin telt zeven bedden, waarin de verschillende gewassen rouleren (aardappels, peulvruchten, blad-, wortel-, kool- en vruchtgewassen en groenbemester). In het begin van het moestuinseizoen is het altijd even zoeken wat waar komt te staan. Daarom hebben we even snel naambordjes gemaakt. Een restje hout, een paar spijkers een potlood. Meer heb je niet nodig. Dochter Isabelle verzorgde het schrijfwerk. In de zomer gaan we de letters erin branden met een vergrootglas.







Reacties

  1. Dat ziet er goed uit! En zeker een leuk idee om het later in te branden met een vergrootglas! Ik maak ze altijd van een oude Sanex-fles die ik in reepjes knip. Dat gaat ook heel goed.

    Met een vriendelijke groet,
    Kees de Boon
    deboon.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuk project om samen met je kinderen te doen! en ze worden ongetwijfeld super-mooi als ze ingebrand zijn binnenkort :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed om de kinderen er bij te betrekken. Op die leeftijd vinden ze dat zowiezo zelf ook super. Geniet ervan, zou ik zo zeggen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank voor al jullie reacties! Voor zondag is mooi (moestuin)weer voorspeld. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een reactie achterlaat! Soms is dat lastig, extra leuk als je de moeite neemt. Je kunt me ook volgen op Instagram: @tuinwaarts.