Nog meer nazomeren

Het buitenschilderwerk is klaar. Toen ik bedacht dat ik dat wel even in de zomervakantie zou doen, had ik me niet gerealiseerd dat een vrijstaand huis heel veel ramen en deuren heeft... Maar het is gelukt. Zelfs de luiken (die we ook echt gebruiken) zijn geschilderd. Dat was reden voor een feestje - compleet met taart en slingers.

De seizoen bepalen - meer dan ooit - welke klussen we oppakken. In de zomer laten we binnen alles uit onze handen vallen en doen we eigenlijk alleen maar buitenklussen. Van schilderwerk tot het maken van een goed werkende regenwaterafvoer (ook bijna klaar). Als het straks weer kouder wordt, gaan we binnen verder. Maar eerst nog even lekker nazomeren!

En zo ziet de nazomer er hier uit:

Mooi: dauwdruppeltjes op de haartjes van komkommerkruid.

Nog steeds heel veel zonnebloemen.
Zinnia, een van mijn favoriete plukbloemen.

Een fijne pompoen op de composthoop.

Er blijven Dahlia's bij komen, hoeveel Isabelle er ook plukt.

En dat blijft nog wel even zo.
Bloeien er bij jullie ook nog zo veel bloemen. Ik blijf bonte nazomerboeketten plukken. Heerlijk!Reacties

 1. wat prachtig, nee hier zijn de meeste bloemen helaas al uitgebloeid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was dit jaar een beetje laat met zaaien en planten. Dat werkt nu in mijn voordeel, merk ik.

   Verwijderen
 2. mooi die dahlia's! bij ons bloeien nu enkel nog de zinnia's, het zilverschildzaad, en de hortensia's zijn eigenlijk uitgebloeid maar staan er nog steeds mooi bij in hun oud-roze tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De drukte bij ons op het erf wordt weer minder dus ik heb weer tijd om leuke blogs te bezoeken ! Fijn weer effen hier te zijn. Super herkenbaar dat de binnenboel in de zomer stil ligt... Te veel werk buiten, te mooi !! Je hebt prachtige foto's . De dahlia's zijn mooi geworden! Hier zijn ze verrot vanwege de vele regen....hart. groeten!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten