Bloesem & grondwerkBloesem in onze piepjonge hoogstamboomgaard! Twee appelbomen hebben het begeven (met dank aan de engerlingen die het bij ons erg naar hun zin hebben), maar de andere tien fruitbomen zijn prachtig. Ik raak er niet op uitgekeken.


Naast de boomgaard ziet het minder bloemig uit... Zware tractors en sloopwerkzaamheden hadden letterlijk hun sporen achtergelaten in het land. De grond wordt geëgaliseerd en opnieuw ingezaaid. Dat wordt voorlopig even voetballen in de boomgaard!

De foto zijn van Tuinwaarts op Instagram. Er gebeurt nu zo veel in en om de moestuin dat ik elke dag een impressie plaats (behalve op zondag; dan ben ik fijn offline). Volg je Tuinwaarts al op Instagram?

Reacties

  1. Mooi, die fruitboom, toch nog 10 over ! 10 is nóg heel veel! Dat wordt super met de jaren. Wat heb je gezet aan fruitbomen ? Groetjes van hier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt helemaal gelijk, Ina! We hebben oude soorten uitgekozen, zoals Groninger Kroon en Yellow transparant (appels). En verder nog een kers, pruimen en peren. Ik heb er nu al zin in!

      Verwijderen

Een reactie posten